Προϊόντα

Το housemate® αποτελεί την πιο εύκολη λύση στην παγκόσμια αγορά οικιακού αυτοματισμού, ως ένα έξυπνο σπίτι σε ένα κουτί!

το ευκολότερο σύστημα έξυπνου σπιτιού που δημιουργήθηκε ποτέ!

Με την αγορά και την εγκατάσταση του πακέτου μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το σπίτι σας (φωτισμό, θερμοκρασία, κάμερες κ.α.) με τη χρήση φωνητικών εντολών στα Ελληνικά αλλά και μέσα από το κινητό σας από την εφαρμογή housemate® app.

Στα οφέλη που προσφέρει το housemate® συγκαταλέγονται η άνεση, η ασφάλεια, η ευκολία, η απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση, η οικονομία στο ρεύμα και στην θέρμανση.
Αποτελεί την πλέον χρήσιμη υποστήριξη για ηλικιωμένους και τα άτομα με προβλήματα κίνησης και όρασης.

έλεγχος
του σπιτιού
μέσω φωνητικών
εντολών

Κάθε φορά που λέτε τη λέξη “Hey Ελίζα” ενεργοποιείται η ψηφιακή βοηθόs, που κάνει την καθημερινότητα σας ευκολότερη από ποτέ. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Ελίζα και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στον χώρο. Το σημαντικότερο: είναι διαθέσιμη σε 6 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά ισπανικά ρουμάνικα, βουλγάρικα). Το μοναδικό στα ελληνικά!

διαχείριση
έξυπνου σπιτιού

Eλέγχετε το σπίτι σας με τη χρήση φωνητικών εντολών αλλά και απομακρυσμένα μέσα από το κινητό σας. Με το housemate έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το σπίτι σας (φωτισμός, θερμοκρασία, κάμερες κ.α.) από οπουδήποτε για μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

εύκολη
εγκατάσταση

Γρήγορα και χωρίς καθόλου κόπο η εγκατάσταση των συσκευών του έξυπνου πακέτου (συσκευή housemate με κάμερα και ηχεία, πρίζες, διακόπτες, θερμοστάτες) ολοκληρώνεται σε λίγη μόλις ώρα.

housemate, simply talk!