Προϊόντα

talk2lift

Ο μοναδικός ανελκυστήρας με φωνητικό έλεγχο! Πείτε τον προορισμό σας και ο ανελκυστήρας θα σας μεταφέρει εκεί. Χωρίς κουμπιά, χωρίς οθόνες αφής, μόνο απρόσκοπτη, hands-free άνεση.

Το πρώτο και μοναδικό σύστημα φωνητικό ελέγχου ανελκυστήρα!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

To talk2lift αντικαθιστά το κλασικό κουμπί για τον χειρισμό του ανελκυστήρα και δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν φωνητικά τον ανελκυστήρα, απλά λέγοντας τον όροφο ή άλλες σχετικές πληροφορίες (όνομα ενοίκου, επάγγελμα, όνομα εταιρίας κ.λπ.).

Με αυτόν τον τρόπο,μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να πατάτε κουμπιά ή οθόνες αφής. Eίναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι προσβάσιμο από χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων καθώς και από άτομα με προβλήματα όρασης.

Eύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ασανσέρ, παλιό ή καινούργιο

προστασία από ιούς

Η λειτουργία χωρίς τη χρήση κουμπιών συμβάλλει στην πρόληψη της εξάπλωσης μικροβίων και βακτηρίων.

εύκολη χρήση

Ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με προβλήματα όρασης και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

Eύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ασανσέρ, παλιό ή καινούργιο

To talk2lift προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε κτιρίου. Η λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης υποστηρίζεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες και διευκολύνει την μετακίνηση μεγάλου αριθμού επιβατών.

ενδεικτικοί χρήστες

Πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων αλλά και δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με πολλούς επισκέπτες Το talk2lift® υποστηρίζει αριθμούς ορόφων και ονόματα κατοίκων.
Κτίρια γραφείων Το talk2lift® υποστηρίζει λέξεις-κλειδιά που συνδέουν τους ορόφους με ονόματα εταιριών, επωνυμίες, προϊόντα, ονόματα υπαλλήλων, τομείς κ.λπ.
Δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με πολλούς επισκέπτες.
Ηλικιωμένοι, άτομα με προβλήματα όρασης και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

talk2lift, simply talk!

talk2lift

ελεύθερη συσκευή

Ιδανική λύση για παλαιότερες οικοδομές. Τοποθετείται δίπλα στην υπάρχουσα μπουτονιέρα και μετά από 4 απλά βήματα η εγκατάσταση του συστήματος έχει ολοκληρώθεί.

talk2lift

ενσωματωμένη συσκευή

Απλά, γρήγορα και χωρίς καμία αλλαγή στην καμπίνα του ανελκυστήρα η συσκευή ενσωματώνεται στην υπάρχουσα μπουτονιέρα. Με 4 απλά βήματα η εγκατάσταση του συστήματος έχει ολοκληρώθεί.

talk2lift

wave

Καλέστε το ασανσέρ χωρίς φυσική επαφή. Απλά κουνήστε το χέρι για να πατήσετε το κουμπί UP και κουνήστε το χέρι σας προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε το κουμπί DOWN!

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και φέρει το σήμα CE.